14 Kasım 2009

Hadi A.İpekçi'ye... G.Saray - FÜlker TBBL



Armayı yanlız bırakmamak için giderim basketbol maçlarına. Yazı yazabilecek kadar da anlamam ayrıca. Ama yarın önemli bir maç var Beko Basketbol Ligi'nde herkesin bildiği üzere.

Takımımız küçülmeye gitti 4maç 2 mağlubiyet, rakibimiz ise Ülker'den çok ciddi destekler almakta. Gerçi bize de Cafe Crown'la sus payı veriyorlar. Ama burada kızılacak kurum Ülker değil tabii ki. Sağda solda G.Saray'lılık larıyla dem vuranların, iş elini taşın altına koymaya geldiğinde ortalıktan kaybolmaları.

Adnan Öztürk mesela; dünyanın çelik devi Arcelor-Mittal'ın önemli isimlerinden birisi değil mi? Bu şirket Türkiye'de ciddi yatırımlar yapıyor. Ve de Adnan Öztürk gerçekten çok iyi bir G.Saray'lı. Abdurrahim Albayrak ameliyatlı haliyle hastanelerden kaçacak kadar G.Saray'lı. Taşımacılık ve otomotiv sektöründe ciddi yatırımları var. Ufak tefek desteklerini duyuyoruz ve seviyoruz da kendisini. Ama hadi basketbol sponsorluğu ciddi paralar gerektiriyor diyelim, voleybola da mı destek olamıyorsunuz yahu. Ünal Aysal, İnan Kıraç falan bunları da geçtik artık. Başkan adaylığına, yönetim kuruluna girmeye gelince herkes atıp tutuyor. Valla biz taraftar olarak iş adamlarının amatör branşlara destek olmalarını bekliyoruz.

G.Saray'lılar da dahil birçok kişi yenileceğimiz konusunda hemfikir. Taraftarımız basketbol maçı nasıl izlenir Bayan Basketbol Euro Cup finalinde kupanın alınmasını sağlarken göstermişti. Bu maçta da aynı desteği verebilirse ben yenebileceğimizi düşünüyorum. Zor maç olacak.

Yıllar sonra Abdi İpekçi'de sınav verecek Galatasaray Taraftarı. Hem salonu ne kadar dolduracağı hem de salondan atılıp atılmayacağı ile alakalı. Sorun futbol seyircisinin basketbol maçlarına gitmesi olarak gözükse de aslında sadece bu değil. Tahammül yok Galatasaray taraftarına, gerçekten yok. Yarın göreceksiniz yine, karşı yakanın seyircisine gösterilen toleransın 1/10 i gösterilmeyecek bize.

BAŞARILAR GALATASARAY

GialloRosso

2 yorum:

mischa dedi ki...

Abi birkaç konuya birden girip hepsini kısaca ama net olarak açıklamışssın tebrik ediyorum. Yarın orada olacağız ama dediğin gibi 10da 1 tolerans olmayacak bize. Potansiyel suçlu gibi görüleceğiz yine. En önemli konu tahriğe kapılmadan onları tahrik edebilmek. Birer birer üstlerine gitmek onları sinirlendirmek. Bu çok zor tabi dediğin gibi artık Galatasary taraftarı çok tahammülsüz. Umarım salon boşaltılmadan adam gibi baskımızı kurar maçımızı alırız. Orada göreüşmek üzere...

GialloRosso dedi ki...

Çok hastayım kardeşim, sabırsızlıkla yazdım yazıyı, kısaca yazılabilcek bir konu değil aslında. Görüşebilirsek beraber izleriz.