16 Kasım 2009

“GS Bonus Card”



Ve sonunda en güzel projelerimizden birisi hayata geçiyor. Yıllardır beklediğim, alışveriş yaparken klübümün de para kazanabileceği, "ilk ve tek" özellikleri olacak GS Bonus Card çok ilgi görecektir. Ben yarın başvurumu yaparım, diğer kartlarımı iptal ettirip sadece bu kartı kullanırım. Çünkü ben Galatasaray taraftarıyım. Ya siz?

Medya Bilgilendirme: GS Bonus Card Lansmanı

Galatasaray Spor Kulübü, sarı-kırmızı renklere gönül veren taraftarlarına özel “GS Bonus Card” projesini hayata geçiriyor.
DenizBank ve Garanti Bankası işbirliğinde sunulacak kartın lansman basın toplantısında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, kartın taraftarlara sağlayacağı tüm faydaları açıklayacak; Türkiye için “ilk ve tek” olan özelliklerini paylaşacaklar.
“GS Bonus Card”ın reklam filminde rol alan Galatasaraylı futbolcular ile Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın da iştirak edecekleri basın toplantısı 17 Kasım 2009 Salı günü Four Seasons Otel / Beşiktaş (Bosphorus Salonu)’nda düzenlenecek.

Program:
Tarih : 17 Kasım 2009, Salı
Yer : Four Seasons Otel / Beşiktaş (Bosphorus Salonu)
Akış
10:30 Karşılama ve ikram
11:00 “GS Bonus Card” lansman basın toplantısı
11.45 Soru-cevap
12:00 Kapanış

GialloRosso

Hiç yorum yok: