15 Kasım 2009

74-72 Teşekkürler Çocuklar...



Yeni geldim maçtan, sesim kısılmış ama değmez mi? Maçtan önce "fark olur" diyen tüm arkadaşlara selam olsun. İstatistik ve takıma ayrılan bütçe denen şeyleri taraftar tersine çevirdi.

2 uzatmayı kimse beklemiyordu, nitekim sonlarda çalınan fauller skandaldı. Ama takımımız taraftarıyla beraber maçı çevirmeyi bildi. Hatırladığım kadarıyla sadece maçın sonlarına doğru öne geçebildi F.bahçe. 53. sayıdan sonra laubalilik takımı esir almasa maç çoktan bitmişti zaten.

Bunların dışında artık bizi şaşırtmayan Antu kepazeliği devam etmiş. O girişe koyduğunuz resim ve yazdığınız başlığa o kadar güzel cevaplar var ki aslında fakat blogda sizlerin seviyesine inecek değilim. Size çok uzak konular değildi maçta yaşananlar. Parkeye inen arkadaşlara ise diyecek laf bulamıyorum. Aymazlığın bu kadarı olur.

Olayların başlamasına sebep mikser ise bayan bir F.bahçeli. Sanada bu yakışırdı ablacım. ScoutGs ablanın fotosunu yakalamış bende kendilerinden alıntılıyorum. Bayana yakıştıracağınız sıfatları ise hayal gücünüze bırakıyorum.

Bu takım seyirciyi hakediyor beyler. Maçtan sonraki röportajları izliyorum, oyuncuların hepsi taraftardan bahsediyor. Oluşturduğumuz atmosfer Fenerli basketçilerin yanısıra bizimkilerin maçı almasına da yardımcı oldu. Fakat daha alacağımız çok yol var. Basketbolu futboldan ayrıştırabildiğimiz zaman neler yapabileceğimizi herkes gördü. Ama bizi sürekli bekliyorlar o salona. Galatasaray bir spor klübüdür ve basketbolun/voleybolun Türkiye'de öncüsüdür. Hakkını verelim yeter. Bu arada Rancik sen ne güzel bir adamsın, o öptüğün arma ve forma çok yakıştı sana. :)


HER SENE TARİFE BUDUR, BAK BAK KUDUR.

GialloRosso

Hiç yorum yok: