10 Kasım 2009

Eğil Diyarbakır!!! 1-2



Evet Eğil Diyarbakır. Eğil ama başkanının ne idüğü belirsiz çıkışlarına eğil, Galatasaray'a değil. Maçtan 1 hafta önce tuhaf görüşler belirtti D.Bakırspor başkanı Çetin Sümer. Aziz başkanıyla konuşup öyle konuşacakmış, vıdı vıdı. Ulan Aziz kim? Senin seyircini çıltırtan Kazım sana ne lazım'ın klüp başkanı. Yerim klüpler birliği başkanlığı sıfatını. Öyle bıy bıy yaparsan yersin cezayı öyle işte. Hakkını da yemeyelim Başkanımız ve Yönetim Kurulu'nu da iyi ağırlamış.

Maçla ilgili ilk 15 dakikayı konuşmak bile istemiyorum. O neydi öyle? Bizim futbolcular bunun antrenman olmadığını anladıktan sonra biraz kendimize geldik. Belki de o yediğimiz gol bizi uyandırdı. Kısa keselim 2 gün geçmiş zaten maçın üstünden. Sabri'nin insan olmadığını birkez daha anlamış olduk. "Sabri oldu" diyebiliyoruz artık inceden. Gol atmasıyla alakalı değil, gerçekten Sabri kendisini her türlü geliştiriyor. Sadece antrenmanlardan sonra 30 dk. şut/frikik çalışması yaptığını bildiğimizden değil, kafa yapısı da değişmiş. 1-2 kere biçtiler Sabri'yi dönüp bakmadı bile kimin yaptığına. Helal olsun. F.R. ın katkısı yadsınamaz tabii.

Yine tüm basın F.R. ı konuşuyor. Barış'ı çıkartmamış, 35 dakika onun yüzünden eksik oynamışız. Yahu ayıptır, komik olmayın artık. Her sarı kartı olan futbolcuyu çıkarsa hocalar, oyuncu değiştirme hakkını UEFA 7'ye falan çıkarmalı o zaman. Nerden bilsin hoca sarı kartı olan profesyonel futbolcu Barış'ın (ki Arda 3-4 kere uyardı) topu eliyle keseceğini. Hem de pozisyon bile yokken, ortasahada. Bu ortasahayla alakalı güzel bir yazı yazmak farz oldu bu arada.

Servet'im, Kewell'ım, Mehmet'im Topal'ım a ayrı parantez açıyorum. Cidden sizi eleştirenleri utandırıyorsunuz. Servet devre arası gidiyormuş zaten, Kewell desen karısı İngiltere'ye çağırıyormuş hem 90 dakika çıkartamıyormuş, e Mehmet desen Everton kapıda yatıyormuş. Artık kimse utanmaz sizin yüzünüzden!!! Hele bu basın hiç UTANMAZ!!!

Aldık mı maçı, aldık. Eeee...

GialloRosso

Not: Maça giden ve bu güzel fotoğrafları bizimle paylaşan
GÜZEL ABİM'e teşekkürler.

Hiç yorum yok: