31 Ekim 2009

ŞEREF SİZ SİNİZ!!!



Nasıl olabildiğini anlayamadığımız Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Ercan Saatçi ve sanatçı sandığımız Metin Özülkü'nün Fbtv için gerçekleştirdikleri çekimin kamera arkası görüntüleri piyasaya sızdı veya sızdırıldı.

Galatasaray için ağıza alınmayacak sözler sarfeden bu zat-ı muhteremlere buradan küfür edecek değilim tabii ki. Fakat kendilerine iki çift lafım var. Ulan insan müsfeddeleri o lafları ederken hiç mi utanmadınız? Hiç mi yüzünüz kızarmadı veya kızarmayacak? Bunların farkında olmalılar ki bu lafları kayıt anında sarfetmişler.

Siz sıradan taraftarlar değildiniz bugüne kadar ama biz nasıl Kadıköy'e, İnönü'ye giderken veya sokakta formayla dolaşırken tehlikedeysek artık sizde sokağa çıktığınızda o küfürler salladığınız Türkiye'nin en büyük klübünün taraftarıyla karşı karşıya kalacaksınız.

Umarım büyük Galatasaray taraftarı benliğini korur ve sizin gibiler yüzünden Ali Sami Yen içerisinde klübümüze külfet getirecek küfür ve hareketlerden kaçar. Zira küfür edilecek veya protesto yapılacak kişilikler değilsiniz. Biz biliyorduk ama artık Türkiye'de biliyor.

Yanlız anlamadığımız nokta bugün piyasaya sızan (dikkatinizi çektiyse basına demedim) bu video Galatasaray taraftarlarının gerek maillerle gerekse bizzat medyanın tüm unsurlarını arayarak yaptıkları başvurulara rağmen hiçbir basın kuruluşu tarfından kaale alınmadı. Ki bu kuruluşlar geçen hafta oynanan derbi için F.bahçe'nin 2.resmi sitesi antu'yu kaynak göstererek onlarca haber yapmışlardı.

Neyse siz sırtınızı dönün bize ama şunu bilinki G.saray taraftarı artık sizi sırtınızdan da tanıyor. Zaten tanıdığımızı bundan sonra basına verdiğimiz tepkilerden anlayabileceksiniz. Sizi biliyorduk ama artık ezberledik. Artık ezberi bozma vakti geldi, sadece bu.

Not: Ben bugün Ali Sami Yen'de Numaralı Tribün önünde olacağım ve artık medya mensupları onlardan nefret ettiğimizi daha iyi anlayacak. Beklerim.

HADDİNİZİ BİLİN VE MAYIS'I BEKLEYİN.

GialloRosso

Hiç yorum yok: