21 Ekim 2009

HAGI Ali Sami Yen'de



Trabzon maçında da Sami Yen'deymiş, localarda olduğu için farkedemedik. Zaten sağolsun medyamız maç bitmeden *Comandante'yi başında hocası bulunan Trabzonspor'a Teknik Direktör yapmıştı bile. Ha isterim tabii ki Hagi'nin Türkiye'de Trabzonspor gibi büyük bir klübü çalıştırıp başarılı olmasını ama İstanbul'da oluşan medya baskısının Trabzon'da daha da fazla yaşayacağını bildiğimden gönlüm razı olmaz.

Eleştirilmesine bile kıyamam. Zaten Erol Ersoy'la davalıktı maç esnasında ağır hakaret etmesinden ötürü, Galatasaray taraftarının 2 eli yakasındadır Erol Ersoy'un. Her aklıma gelişinde beddua ederim, tutmuş ki görünmüyo ortalıkta.

Elbet yollar kesişir birgün diyeceğim ama yollar hiç ayrılmadı ki. Galatasaray yönetiminin yerinde olsam ki altyapıda yeni yapılanma ve hareketlenmeler var, Romanya'da futbol okulları açan Hagi'yi getiririm altyapının başına.

Neyse konudan sapmayalım, Perşembe gecesi Rumen televizyonuna Galatasaray-Dinamo Bükreş maçını yorumlamak için tekrar Sami Yen'e geliyor Comandante. Bize düşen o stadı yıkmaktır "I Love You Hagi" diye.

GialloRosso

*Büyük komutan, Kumandan

Hiç yorum yok: