24 Aralık 2009

Yengeç CARLOS...


*Sezon içi Carlos

Seni sevmezdim süt oğlan. Sebebi rakibimde oynaman değil, bu kadar büyük futbolcu olup ta buraya geldikten sonra saygı uyandıramaman. Gittiğinden beri tüm bloglar arkandan ağıt yakıyorlar. Bense Türk futbolunun bir sülükten daha kurtulmasını kutluyorum. Lincoln’e 1000 tane kulp takan medya mensubu arkadaşlar; 2 senedir yatışlarda olan, hakemlerin yüzüne su dökebilecek kapasitede ve el ense çekebilen bu arkadaşa olan hayranlıklarından hüzünlenerek uğurladılar O’nu. Geldiğinde Türkiye’den tek tanıdığı (aslında pekte tanımak istemeyeceği!)klüp olan G.Saray’dan, kulağına birileri fısıldamış olacak ki ismini anmadan geçiştirme gafletinde bulundu. (bknz: Alzheimer) “Pek tanımıyorum” dedi G.Saray için. Sonra “alerjim var” dedi, e beni de tokatlasalar Süper Kupa Finali’nde benimde alerjim olur tabii. Heee hiç mi katkısı olmadı. Olduuu, olmaz mı. Milyonlarca! forma sattılar sayesinde Türkiye’den Güney Kutbu’na kadar. Hem bu sayede maliyetini de çıkarmış oldular!!! En önemlisi F.bahçe yurtdışına çıktığında tanınır oldu bizim yengeç sayesinde. Sonra da yan yan adımlarla uzaklaştı futbol dünyamızdan YENGEÇ CARLOS. Havalimanında "kıskacım yok, kıskacım yok ......." diye dansederken görülmüş. Darısı Deivid’in başına.

GialloRosso


*Sezon sonu ben

Uludağ sözlük alıntısı, cenq0
- Roberto yavrum, söyle bakiyim kaç kişilerdi?
- 11 kişilerdi abi...

7 yorum:

arnawut dedi ki...

aynen abi. Türk futbolunun bi salatalıktan daha kurtulmasının şerefine kaldırıyorum kadehimi!
gelişimimiz için böyle oyuncular şartmışmış, almayalım biz böyle ibneleri...

mischa dedi ki...

Tamamen aynısını hatta daha da fazlasını düşünüyorum abi. Sen de öyle biliyorum:) Bu arada bu foto bende kayıtlı. Süper çıkmış. Senin numaralı günlerin ama olsun:)

GialloRosso dedi ki...

Arnawutum ağır girmiş heeee, avantaja bıraktım ama. :)))

Varya sizden bişey saklanmaz, Mehmet'ten anladın heralde numaralı olduğunu.
R.C. hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. :)))))))

Schumy dedi ki...

Çok güzel resim abi :D Kim çekmiş bunu :D

GialloRosso dedi ki...

R.C nin resmi di mi? Hahahahah
Valla Şumicim galatasaray.org ve dergide çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Bütün numaralıya yengeç dansı yaptırmıştım o gün. :))

Mario Jardel dedi ki...

elinize sağlık.. O kadar saygın bir adam ki en iyi şekilde karşılığını verip sezon sonunu bile beklemeden sezon ortasında çok sevdiği takımını yarı yolda bıraktı.. Biz onu hakemlere attığı su,dizine badozlama tekme yediğinde bile tahrik olmayan keita'yı zıvanadan çıkartması ile hatırlayacağız..

GialloRosso dedi ki...

Vallahi ben kendisini Fener'e attığı büyük kazıkla hayırlayacağım. Geçmiş olsun demeyi ihmal etmeyelim.