04 Aralık 2009

Kupa Bizim Müzemizde!!!



Diyip diyip duruyorduk ama müzeyi dolaşabilmek mucizeyle eş orantılıydı. Aynen kupayı almamız gibi. Müze Galatasaray Lisesi’nde ve sadece çarşamba günleri saat 13:00 ile 17:00 arası ziyaretçilere açıktı. Düşünebiliyor musunuz dünya markası olmaya çalışan hatta olan bir çınar ve sadece haftanın 1 günü hem de 4 saat dolaşılabilen müzesi.

İstiklal Caddesi İstanbul’un hatta Türkiye’nin yoğunluk olarak en fazla turist çeken bölgesi. Galatasaray’ın bilinirliği ortada ve o turistler müzeyi dolaşamıyorlar bile. Sadece Lisenin görkemli kapısına bakakalıyorlar. (dı)
Ve sonunda; Türkiye’nin ilk spor müzesi olan, 1911’de klübümüzün 1 numaralı kurucusu Ali Sami Bey tarafından ne kadar ilginçtir ki önce Kalamış’ta kurulup 1919’da ise liseye taşınan Galatasaray Müzesi’nin yeni şekliyle Eski Galatasaray Postanesi binasında 6 Aralık Pazar günü saat 14.00’da açılışı yapılıyor.

Uefa Kupası, Süper Kupa ve daha nicelerini “tesadüfen” görmek isteyen Other Team Taraftarları’da davetlimiz olsun, söz bilet parası almayacağız.

GialloRosso

6 yorum:

Gala's dedi ki...

Umarım iyi güvenlik sistemi de kurulmuştur :)

SéRhat dedi ki...

Güzel oldu bu uygulama, ayrıca F5 taraftarlarıda Türkiye Kupası'da görme imkanı bulabilir (:

Kırmızı Adam dedi ki...

Gokmen, siz mi kapatiyorsunuz alisamiyen.net'i? Yakisir mi bize?
Selam ve sevgiler...

Kırmızı Adam dedi ki...

Maci ve yorumlarini alisamiyen.net yerine eksi'den takip ediyorum... Olmadi bence bu... Selamlar...

GialloRosso dedi ki...

Açılışa gidemedim, oldukça kalabalıkmış. Lise'nin pilav gününe denk getirmişler duyduğum kadarıyla. En kısa zamanda gitmek lazım.

Kırmızı Aytaç'ım o nereden çıktı yahu?

GialloRosso dedi ki...

Aytaç; sitede server la alakalı sıkıntı var. Yoksa başka bir problem yok yani.