21 Aralık 2009

"2009 Passat Ödülleri"



Eveeet 2010 geldi çattı. 2009 yılı Galatasaray camiası açısından pek beklendiği gibi geçmedi. Tabii biricik medyamız da boş durmadı, bu ortamı en iyi şekilde değerlendirdi. Artık biz taraftarlar yalan transfer haberlerine kızmıyoruz. Biliyoruz ki patronları böyle istiyor ve raiting bunu gerektiriyor. Lakin balon transfer haberleriyle kalmayıp fazlasıyla ileri gidiliyor ülkemizde.

İşte mevzu da burada başlıyor. Galatasaray için, Galatasaraylılardan Galatasaraylılara manifestosunu en hakiki biçimde yerine getiren taraftar forumu alisamiyen.net ailesinin üyeleri 2009 yılının “Passat Ödülleri” ni veriyor. Bu ödüller fazlasıyla ileri gidenler için.

Tam 6 kategoride anket açıldı. Anket adayları forum üyeleri tarafından, 2009 yılı boyunca yazdıkları eleştiri başlıklarından belirlendi. Oylama tamamlanmış durumda. Oylama sonucunda bu 6 ödüle layık görülen medya mensuplarına ödül plaketleri beddua şeklinde ulaştırılması düşünülüyor. Kabul edip etmemeleri kimsenin umurunda değil, taraftara afişe olmaları yeterli. Ödüllerin sonuçları aşağıda ve küçük! Hakan'ın 2 ödül birden alması gerçekten manidar. Unutmadık, unutmayacağız…

2009 Passat Ödülleri Sonuçları;

Oğuz Sarvan Mansiyon Ödülü
Bünyamin Gezer, Fenerbahçe- Galatasaray maçı yönetimiyle

En İyi Kurgulama Senaryo Ödülü
Mehmet Çiftçi, Elano bedavaymış haberiyle

Yılın Köşe Yazısı Ödülü
Hakan Unsal, "Frank Rijkaard Hoca Mi?" yazısıyla

Ömür Boyu Başarı Ödülü
Selçuk Yula

Brutus Ödülü
Hakan Ünsal

2009 Passat Büyük Ödülü
Ercan Saatçi- Galatasaray'a ettiği iğrenç küfür nedeniyle 2009 Passat Büyük Ödülünü açık ara farkla almıştır.


Teşekkürler AliSamiYen.net

GialloRosso

3 yorum:

Schumy dedi ki...

Hakem olarak oyumu, sözünü tutup Kayserispor maçında 30. dakikada Lincoln'u bir şekilde oyundan atmayı başaran Selçuk Dereli'ye vermiştim. Ama hepsi birbirinden değerli arkadaşlarımız, bütün kategorilerdekiler birbirinden ayrılmaması gerekecek derece şerefsiz insanlar. Hepsine buradan selamlarımı iletiyorum :)

Schumy dedi ki...

Kulaklarını çınlattık adam hakemliği bıraktı iyi mi abi :)

GialloRosso dedi ki...

Yahu bu kadar olmaz artık, korkuttun beni. Bedduanın etkisi bu kadar erken görülüyorsa, seninle uğraşmamak lazım. Darısı Passat Ödüllerini hakedenlerin başına. :)