16 Ocak 2010

Hani Korku?



Aslantepe’de seneye bu fotoğrafı çok görürüz gibi. Deplasman tribünü bu pozu vermeye çok müsait görüldüğü üzere. Evet yönetimin ufku geniş, bu çoktan belliydi zaten. Lucas Neill’de katıldı kadroya. En soru işareti bölgemiz kemik oldu. Ön libero derseniz göz nuru M.Topal düşüşte. M.Sarp mücadeleci futboluyla göze batmakta fakat ya gerisi. Linderoth derseniz en zayıf halka. Güvenilip transfer yapılmazsa eğer sezon içi başınızı ağrıtır. Devre arası sonrası Frankie kendisinden faydalanmak istiyor anladığım kadarıyla, son kez! Bu saatten sonra transfer lüksümüz gözükmüyor zira. Seneye ilk transfer buraya gelecek sanıyorum, resimdeki korkuyu gerçekleştirmek üzere.

Galatasaray’ın en güçlü tarafı kanatlar gözüküyor. İsimleri zikredip herkesin bildiğini tekrarlamayalım. Bunun yanında Elano ve Arda’yı da düşünürsek Galatasaray’ın oynayabileceği en güzel sistem 4-4-2 gözüküyor. Gerçi sezon içersinde birçok maç içerisinde bu sisteme eğilim vardı zaten. Forvete bakacak olursak, Baros tartışılmaz bir striker. Ve neredeyse sezonu kapattı diyebiliriz. Zira sakatlığının mart sonuna uzadığı söyleniyor ki mayıs sonu lig bitişi dersek söylediğimizde haklı çıkıyoruz. Buradan da anladığımız yönetim forvet arayışı içersinde. Nonda’ya güvenilmiyor teknik kadro ve taraftar tarafından. 3-4 gün içerisinde ciddi bir forvet transferi bekliyorum.

Yönetimin Nistelrooy hamlesini duymayan kalmamıştır. Yönetimin ufkundan bahsetmiştik. Son dönemde ki sakatlığımıdır, istediği ücret midir bilemiyorum fakat bu iş olumsuz olmalı ki henüz bir sonuç alınamadı. Sezon ortasında transfer zordur. Bunun herkes farkında, Üstünel hariç tabii ki. Malumunuz kendisini henüz ispatlayamamış Sercan’ın bonservis ücreti dudak uçuklatacak cinsten. Çok istememe rağmen karşıyım bende bu transferin yapılmasına. Yoksa Baros’un 1. forvet olduğu takımda takviye olarak Türk forvet görmeyi isterdi Galatasaray taraftarı. Birkaç isim dolaşıyor kulislerde umarım gerçekleşir. Burada dillendirip raiting peşindeki sitelere, bloglara benzetilmek istemem. Herkesin bildiği isimler diyebilirim.

İşin aslı seneye bu fotoğrafın hakkı verdirilir rakip tribünlere. Fakat daha kim eklenebilinir ki bu takıma. Gerçekten çok zor işi yönetimin. Beklentiler inanılmaz yükselmiş durumda. Rafael Marquez lafları dolaşırken haliyle insan burun kıvırıyor L.Neill’e. 5-6 sene önce bunları bana söyleseydiniz gülüp geçerdim heralde. Takip eden bilir altyapıya verdiğim değeri, pahalı transferlere karşı olduğumu. Fakat o stadın da hakkı verilmeli. Onu ufkumuzu geliştirmeden önce düşünecektiniz Haldun Efendi…

GialloRosso

Hiç yorum yok: